Skip to content

Dobrodošli na TOP-TEST blog

  • by

Na našem specijalizovanom blogu možete saznati sve o tehničkom pregledu i registraciji vozila. Pratimo i obaveštavamo Vas o svim aktuelnostima vezano za tehnički pregled i registraciju vozila.

motor automobila se pregreva

Motor automobila se pregreva – šta treba da uradite!?

  • by

Moderni automobili imaju sofisticirane sisteme za hlađenje koji su opremljeni većim brojem toplotnih senzora i ventilatorima dizajniranim da održavaju optimalnu radnu temperaturu motora u svim vremenskim uslovima. Ali, i pored toga motor automobila se pregreva. Zašto se to dešava?

tehnički pregled novi sad

Priprema auta za more – 10 najboljih saveta

  • by

Mnoge stvari možete sami da proverite, a za neke bi bolje bilo da odete u proveren servis, dok neke definitivno morate da prepustite profesionalcima. I naravno, ne zaboravite ovlašćenje ukoliko putujete tuđim vozilom na more.

tehnički pregled novi sad

Kako poboljšati efikasnost klima uređaja?

  • by

Letnje vrućine su počele, a sa prvim naznakama visokih temperatura mnogi vozači su shvatili da im klima uređaj ne hladi tako dobro kao pre. Kao i sam automobil, i klima uređaj treba redovno održavati, a Top Test vam donosi par saveta kako poboljšati efikasnost klima uređaja u svom vozilu.

tehnicki pregled novi sad

Nova pravila za tehnički pregled od 5. jula?!

  • by

Da li će automobili u Srbiji od 5. jula morati da imaju ispravan katalizator za izduvne gasove!? Kao i ovalnost diskova za kočenje od 20 procenata!? Bez čega nećete moći da prođete nova pravila za tehnički pregled, znaće se narednih dana. Odluku o tome doneće Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.