Skip to content

ŠTA JE POTREBNO ZA TEHNIČKI PREGLED ?

Koji su potrebni dokumenti za tehnički pregled i registraciju vozila? Za fizičko lice nephodno je doći vozilom na tehnički pregled i poneti sa sobom saobraćajnu dozvolu, ličnu kartu i prethodnu polisu osiguranja.

Vozilo mora biti uredno oprano i posedovati svu potrebnu pripadajuću opremu. Pošto su dokumenti za tehnički pregled spremni, potrebno je zakazati tehnički pregled putem našeg web sajta ili na telefon 021 2700 959.

Kontrola tehničke ispravnosti vozila obuhvata detaljnu kontrolu svih uređaja vozila, bitnih sa gledišta bezbednosti vožnje, a obavljaju je ovlašćena lica za vršenje tehničkog pregleda vozila. Kontrola tehničke ispravnosti vozila obuhvata detaljnu kontrolu svih uređaja vozila, bitnih sa gledišta bezbednosti vožnje, a obavljaju je ovlašćena lica za vršenje tehničkog pregleda vozila.

Tehnički pregledi za putnička vozila po novom pravilniku vrše se u trajanju od minimum 35 minuta. Mnogi zaboravljaju ovu novinu i ne odvoje dovoljno slobodnog vremena za obavljanje tehničkog pregleda. Da nebi došli u situaciju da dođete i da nema termina neophodno je da nas kontaktirate putem telefona i zakažete tehnički pregled. Redovni tehnički pregledi vozila obavljaju se jednom godišnje, a šestomesečni na 6 meseci od početka registracije vozila.